Top 3 semne ca trebuie sa incepi sa folosesti traramentul cu keratina acum + efectele uimitoare pe care le are asupra parului

Ce este indreptarea cu Keratina?
Keratina este o proteina care se afla in mod natural in parul tau. Atunci cand parul are un aspect electrizat si neingrijit orice i-ai face, inseamna ca a devenit poros, adica a pierdut din proteina produsa in mod natural. Tratamentul cu Keratina este o terapie care are rolul de a readuce proteina in interiorul firelor de par, prevenind astfel incretirea si incalcirea.

Semne care arata ca trebuie sa incepi tratamentul

1. Cand ai parul degradat

pardegradat
Zilnic, parul tau este supus mai multor factori externi care genereaza degradare. Pe de o parte, sunt efectele climei – pe care nu le poti evita decat intr-o mica masura: razele soarelui, vantul uscat, umiditatea. Pe de alta parte, felul in care il ingrijesti ii poate face rau in timp: uscarea sau coafatul frecvent la o temperatura foarte ridicata, folosirea zilnica a placii de par sau a ondulatorului electric, chiar si pieptanatul realizat incorect. Sa nu uitam tratamentele chimice (decoloratul sau vopsitul acasa) care pot agresa firul de par.
Rezultatul este un par uscat, fara viata, deshidratat, care se incurca des si se descurca greu si total lipsit de stralucire si vigoare. Desi aparent ai multe variante pentru a-l “repara” sau a-l “imblanzi” – uleiuri, creme, masti, game speciale de produse, vopsea naturala si altele – adevarul este ca aceste solutii functioneaza doar atat timp cat le folosesti (daca ai intrerupt utilizarea, dispare si efectul) si functioneaza doar daca parul nu a fost afectat in profunzime, iar din experienta noastra atunci cand efectele degradarii se vad cu ochiul liber, cu siguranta este nevoie de o interventie mai profunda.

2. Cand ai parul subtire, fragil si lipsit de elasticitate

parsubtire2
Cand parul tau natural este deja rar si sensibil, orice fel de tratament sau modalitate de coafare il poate afecta si mai mult. Chiar daca aceasta este starea lui naturala, tratamentul cu keratina are rolul de a-l aduce la cea mai buna forma a sa si de a face intretinerea si coafarea simpla, eficienta si fara a deteriora parul

3. Cand iti indrepti parul des cu placa

parindreptatplaca
Indiferent daca ai parul foarte cret, putin ondulat sau daca nu este perfect drept, daca il indrepti cu placa mai des de o data pe luna atunci ar trebui sa iei in considerare varianta tratamentului cu keratina. Folosirea indelungata a placii de par, mai ales atunci cand nu se adapteaza corect treapta de caldura sau nu se folosesc produsele corecte de protectie termica duc la degradarea rapida a parului, cu efecte iremediabile.
Efectele TRATAMENTULUI CU KERATINA
Persoanele care au incercat panna acum tratamentul cu Keratina mentioneaza urmatoarele beneficii pe care le-au resimtit la nivelul parului:
Parul are aspect mai drept
Parul este mai usor de manevrat si mai stralucitor
Parul are un aspect mai lucios si mai plin
Parul cret sau ondulat este mai putin electrizat si mai usor de aranjat
Parul poate fi stilizat mai usor
Parul este protejat de efectele daunatoare ale soarelui si altor factori externi
Parul este mai putin predispus deteriorarii
Timpul alocat coafatului sau stilizarii este redus considerabil

Vrei sa vezi daca ti se potriveste?

Am adunat o echipa de experti care au conceput un test pentru a afla daca acest tratament este potrivit si pentru tine.

Il poti incerca mai jos, este GRATUIT.

79 de teste gratuite, din 1000 au mai rămas disponibile pentru urmatoarele 24 de ore

Comments are closed.