POVESTEA NOASTRA

Dupa ce am incercat prima data tratamentul cu keratina nu mi-am mai dorit ca parul meu sa revina la forma initiala si sa pierd timp cu indreptarea parului dupa fiecare spalare. Totusi, observand pretul ridicat din saloane al acestui tratament (si de o calitate mediocra), am inceput sa caut alternative. Astfel, dupa multe teste am gasit solutia ideala la un pret foarte bun. Acum le pot oferi tuturor fetelor ceea ce isi doresc de mult timp. Un par sanatos, drept si rezistent!

PRODUSE DE TOP

TRATAMENT CU KERATINA

Tratamentul cu Keratina este folosit pentru netezirea semi-permanenta a parului. Tratamentul cu keratina este potrivit pentru orice tip de par. Nu contine Formaldehide.

BOTOX PENTRU PAR

Botoxul pentru par este o tehnologie de ultima generatie ce aduce noi inovatii in domeniul produselor profesionale de ingrijire a parului. Creat special pentru reparare firului de par degradat, uscat, casant, acesta reconstruieste firul de par de la radacina pana la varfuri, previne caderea parului, uscarea si ruperea lui si ii reda finetea, stralucirea si textura naturala.

SAMPOANE FARA SULFATI

Pentru a avea un par sanatos si rezistent, alege intodeauna sampoanele de par fara sulfati. Aceastea au componente naturale pentru curatare si va ingrijesc parul foarte bine.

BALSAM ORGANIC

Folosind un balsam organic iti ingrijesti parul intr-un mod natural si il protejezi foarte bine. Va oferim o selectie de balsamuri cu ingrediente 100% naturale fara coloranti, parfumuri si agenti artificiali.

PRODUSE AFTER CARE

Alege produsele after care pentru a avea un par sanatos si rezistent.

LUNI
9:00 - 22:00

MARTI
9:00 - 22:00

MIERCURI
9:00 - 22:00

JOI
9:00 - 22:00

VINERI
09:00 - 22:00

SAMBATA
9:00 - 18:00

DUMINICA
09:00 - 16:00

NE RECOMANDA

Andreea M.

- par roscat -

Nu am avut parul asa drept niciodata. Imi place la nebunie! Recomand!

Ana Maria

- par brunet -

Parul este foarte matasos si stralucitor. Chiar imi place. Merita pe deplin.

Laura A.

- par blond -

Toata viata mi-am dorit sa am parul drept macar 12 ore. Keratina m-a ajutat enorm.

Alexandra

- par saten -

Este exact ceea ce am nevoie. Va multumesc pentru ajutor!